det gælder alt fra billige servietter

by

Hos os finder du alt indenfor papir, det gælder alt fra billige servietter, farvede servietter 40×40, servietter med logo, håndklæde papir, centerfeed og meget meget mere.

Vores mest eftertragtede produkt er blandt andet 40×40 servietter med logo og det er der en god grund til – vi har billige servietter.
Vi levere billige servietter og papir, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi er en af de meget få leverandører der laver servietter med print. Det gør at vi blandt andet står stærk på markedet og kan levere over 50 forskellige farver.

Scandic Paper er leverandør af kvalitets papir og billige servietter. Servietter med logo er også en del af vores ekspertise. Servietter med print kan laves med enkelte farve eller to farvet.

Farvede servietter kan også få logo på. Når der skal laves servietter med print, får vi vores designer til at lave et udkast, som skal godkendes. Vi går først videre med det, når vi har fået en godkendelse af dig, så du er 100% tilfreds. Ved køb af servietter med print er minimums bestillingen 1 palle.

Vi har nok Danmarks måske billigste priser på centerfeed, håndklæde papir og dispensere. Du kan finde alt indenfor papir og servietter – vi har over 50 forskellige farvede servietter 40×40.

40×40 servietter med logo er meget populært, da reklame altid er vejen frem. Vi kan naturligvis også tilbyde 33×33 farvede servietter med og uden logo/print.

Servietter med print kan laves på stort set alle vores servietter. Det gælder alle farver. Vi tilbyder alle typer centerfeed papir og håndklæde papir, der er mange forskellige størrelser og lag – mon ikke vi har noget for dig?

Søger du efter billige servietter er du det rigtige sted, skriv til os og få et uforpligtende tilbud på hvad du søger. Vi matcher stor set alle priser.

Indenfor håndklæde papir har vi blandt andet z fold, c fold, foldet ark, autocut, centerfeed og meget mere. Vi tilbyde mange forskellige størrelser og kvaliteter. Der er rig mulighed for at vi netop har samme størrelse som du bruger i dag.
Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *