Tager udgangspunkt

Tankerne ved prototypen, var at skabe noget i samme stil, som den viste prototypen til midtvejspitchen. Planen var, at videreudvikle og forbedre på den prototype, som var blevet vist frem til midtvejspitchen.
Prototype består af en video, som tager udgangspunkt i et valgt Andersen eventyr. I videoen fremvises stemningsfulde billeder, samt musik. Formålet er, at sætte de nogle stemningsfulde rammer, der gør at brugeren kan føle sig som en del af eventyret.
Måden de stemningsfulde billeder er lavet på, adskiller sig fra billederne i den viste prototype til midtvejspitchen. I den nyere udgave af prototypen, bevæger billederne sig, og skaber en 3-demissionelt lignende følelse. Denne teknik, kaldet movingart, har der været workshop om tidligere på semesteret.

Selv denne bedre udgave af prototypen er langt fra hvordan det endelig produkt ville være. Fremadrettet vil der bruges feedback fra Hi-Fi prototypen til evt. at lave en endnu bedre prototype, som vil kræve et mindre budget og hjælp fra personer med vinden inden for at udvikle denne teknik. Tankerne om at inkorporere AR vil være næste skridt i optimering af prototypen, det vil bogstaveligt talt vække fortællingen til live og være en oplevelse, som virkelig skiller sig ud.

I processen under udvikling af denne prototype, blev der også tænkt på andre muligheder, hvorpå eventyret kunne fortælles gennem video. En af overvejelserne var blandt andet, brug af greenscreen effekt, hvor valgte elementer fra det valgte eventyr, kunne 3D printes og filmes op ad en green screen, hvor man så bagefter kunne sætte billede en af åkander eksempelvis, som så ville fungere som baggrund.
Der skulle så også laves et storyboard over hvordan videoen skulle optages og fortælles. Denne ide var tæt på at blive en realitet. Men, det stod pludseligt klart at det var mere tidskrævende end først antaget, og eftersom gruppen heller ikke havde så megen erfaring indenfor dette områder, samt bekymringen for om man nu kunne nå i mål med projektet til tiden, gjorde at der måtte tænkes i andre baner.
Ideen med movingart var oplagt, da det var afprøvet før gennem workshop. Det var relativt hurtigt at lave, og krævede ikke andet end nogle programmer og billeder. Et eventyr blev valgt, nemlig Tommelise.

5 tanker om “Tager udgangspunkt”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *