Klassisk kvalitet til den konservative side.

Sådan var det første indtryk, da vi blev placeret i en meget hyggelig lomme mellem rå mursten og ægte malerier.

Den sikre mad for god smag koster penge, at vores køkken chef, der ejer Restaurant, har brugt en del på at få sine gæster til at føle sig afslappede midt. Maden dækket med løs hånd på træborde uden dug, så det er indbydende mere end blæret stilleben.

Borger på mellemklasse
Her er hyggeligt i det middelalderlige byhus, hvor restauranten spreder sine lofts bjælker over to etager. Men også en smule bedaget. Der er også lagt op til borgerlige fornøjelser med en kaviarmenu af ædle størrogn. Der er ingen smalle steder i den snævre bygning, og der så også ud til at være højt til loftet med en såkaldt gourmetmenu, fransk orienteret, men lokalt forankret i sæson råvarer.

Vinmenu skulle vi slippe 50 ekstra per person, så prismæssigt kan man altså lege på mellemklasse. Vi kom så heller ikke meget højere op at flyve end det.